• Helsekost - Meditation - Healing - Events

    Blog & Nyhedsbrev

Udgivet: 23/05/18

Helsehuset Namaste

At tro eller ikke at tro.

Jeg bruger aldrig solcreme. Fordi jeg er overbevist om at solen giver os liv og ikke død.
Alting med måde. Ophold dig ikke i solen, når den er stærkest i for lang tid. Små skridt. Så kan du øge din tid i solen.Ført bag ”lyset”. Solcreme er årsagen til den store stigning af forekomsten af hud og modermærkekræft. MKH Martin

Siden solfaktoren blev opfundet i 1962 steg antallet af modermærkekræft med over 100 procent inden for blot 7 år i Danmark. Kun 41 procent af mændene bruger solcreme, men det er kvinderne som har den største forekomst af modermærkekræft og som er størst forbruger af solcreme! Nu bør du høre godt efter!

Mange af de såkaldte solfiltre i solcremer er på EUs liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, er stadig at finde i solcremer til børn og voksne.

I slutningen af 70'erne og starten af 80'erne begyndte det i større omfang af danskere at bruge solcreme. Men samme tendens skete andre steder i verden.

Antallet af nye tilfælde af kræft i huden i Danmark er gennem de seneste 30 år tredoblet (siden 1988), siger statistikken. Således er modermærkekræft blevet den hyppigste kræftform blandt unge mellem 15 og 34 år.

For hvert årti, er antallet hos kvinderne, som er det højeste diagnosticerede sammenlignet med mændene, steget med ca. 150 kvinder. Efter år 2000 stiger det med ca. 230 kvinder hver 10 år.

OMC som findes i solcreme (Octyl methoxycinnamate) kombineret med sollys er dobbelt så giftig som selve kemikaliet i sig selv. OMC er til stede i 90% af solcreme mærker! Forbrugerrådet Tænk Kemi fandt blandt andet de kemiske solfiltre ethylhexyl methoxycinnamate og benzophenone-3, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det samme gælder konserveringsmidlerne methyl- og ethylparaben og antioxidanten BHT. Det viser en undersøgelse af 47 solcremer i 2017.

Nogle af stofferne optages gennem huden og bliver fundet i menneskers blod og urin.

Ført bag ”lyset”. Almindeligt anvendte kemiske solcreme blokkerer ultraviolet B (UVB), men er næsten gennemsigtige for ultraviolet A (UVA), hvilket udgør 90 til 95% ultraviolet energi i solspektret. Dette kan medvirke til en overdreven eksponering af huden i solen. Solcremen øger derfor forekomsten af kræft, hvis melanom og basalcellekarcinom initieres eller fremmes ved solstråling bortset fra UVB strålerne.

Kemisk solcreme funktion er ved at absorbere UVB-lys. Som et resultat danner de DNA-skadelige frie radikaler. Kemikalier, der findes i mange solcreme, er giftige hormonforstyrrende stoffer og beskadiger hjertet og leveren.

Solcreme trækker ind i huden og går ind i blodbanen. En enkelt applikation kan vare i op til to dage, og da den absorberes gennem huden, omgår den leveren til afgiftning.

Pointen: Hvis solcreme virkelig forhindrede hudkræft, ville vi have set et fald i antallet af hud og modermærkekræft. I stedet er forekomsten af hud og modermærkekræft steget.

Siden solfaktorcremens start, er modermærkekræft kun steget helt frem til i dag. Var det ikke formålet, at det skulle beskytte? Hvorfor anbefaler Kræftens Bekæmpelse (KB) solcreme i den sammenhæng med hud og modermærkekræft, når det viser sig kun at stige? Hvilken interessekonflikt har KB til producenterne og til den konservative behandling mod kræft?

(Cancerregistret blev oprettet i 1943, hvor 50 tilfælde af modermærkekræft blev bekræftet)

I slutningen af 70'erne og starten af 80'erne begyndte det i større omfang af danskere at bruge solcreme.

I slutningen af 70èrne modtog knap 300 kvinder diagnosen og i slut 80érne var det 450 diagnosticeret.
I 2004 var tallet over 700.

I dag er tallet 1.200 hvert år. Nu stiger det med ca. 230 hver 10 år.
I dag konstateres cirka 2.250 hvert år i alt. Tallet på mænd er ca. 1.050

Antallet af nye tilfælde af kræft i huden i Danmark er gennem de seneste 30 år tredoblet (siden 1988), siger statistikken. Således er modermærkekræft blevet den hyppigste kræftform blandt unge mellem 15 og 34 år.

Dr. David Mitchell, ph.d., professor ved M.D. Anderson's afdeling for carcinogenese, opdagede via et studie, at UVB stråler ikke forårsager melanom, og at det ikke er ansvarlig for stigningen i forekomsten af melanom i løbet af de sidste 30 år.

Mænd, som har den laveste forekomst af modermærkekræft, dropper solcreme (41 procent af mændene) - men undgår for det meste skoldning. Kræftens bekæmpelse (KB) påstår, at stigningen blandt mænd skyldes det manglende forbrug af solcreme. (undersøgelsen, som Kræftens Bekæmpelse har lavet i samarbejde med TrygFonden)

De ”glemmer” lige at nævne i den sammenhæng, at forekomsten af modermærkekræft er højest hos kvinder som er størst forbruger af solcreme, men i andre sammenhænge nævner de, at det er højere!

Kvinder som har den højeste forekomst af modermærkekræft, er mere intense soldyrkere end mænd, og bliver derfor oftere forbrændt - også selv om de er bedre til at bruge solcreme.
”Alle får cirka den samme mængde sollys, men kvinder får mere solen i spidsdoser, mens mænd får sol langsomt”. Det siger professor og overlæge Hans Christian Wulf fra Bispebjergs dermatologiske afdeling.

Østrigeren Franz Greiter udviklede på solcreme fra 1928 - og i 1962 kunne han introducere solfaktoren - "the SunProtective Factor" - SPF. Her går det for kvinderne i Danmark fra 60 antal om året til over det dobbelte i 1969 (7 år) - 160 kvinder modtager diagnosen modermærkekræft i Danmark.

Kræftens Bekæmpelse påstår i deres nye kampagne ”tjek din hud” at hvis det bliver opdaget i tide er chancen større for at blive helbredt.

Vi mangler studier der viser, at KB behandlinger er helbredende. Det kan blot konstateres at behandlingerne undertrykker immunforsvaret.

Vi mangler studier der viser, at UV stråler giver hud og modermærkekræft, og studier der viser hvordan de er kommet frem til, at det skyldes 93 procent UV stråler.

02/06-2017 Stor test: Hold dig fra disse solcremer - kan være farlige
Mere end hver fjerde solcreme, som kan købes i Danmark, indeholder nemlig stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Dertil kommer, at de også indeholder allergifremkaldende stoffer. Det viser en undersøgelse af 47 solcremer, som Forbrugerrådet Tænk Kemi har foretaget i 2017.
Forbrugerrådet Tænk Kemi fandt blandt andet de kemiske solfiltre ethylhexyl methoxycinnamate og benzophenone-3, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det samme gælder konserveringsmidlerne methyl- og ethylparaben og antioxidanten BHT.
Nogle af stofferne optages gennem huden og bliver fundet i menneskers blod og urin.Mange af de såkaldte solfiltre i solcremer er på EUs liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, er stadig at finde i solcremer til børn og voksne.
www.mx.dk/nyheder/danmark/story/18358441

MKH Martin

Kilde:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28340478

10.10.2017 www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28340478

(Der er ingen epidemiologiske beviser på solcreme).https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11966729

www.mdanderson.org/newsroom/2010/05/melanoma-not-caused-by-early-uva.html

www.cancer.dk/forebyg/skru-ned-for-solen/boern-og-unge/skoler/solcremens-historie/

www.cancer.dk/dyn/resources/File/file/1/351/1385250851/modermrkekrftivoldsomstigning.pdf

www.b.dk/sundhed/maend-gider-ikke-solcreme

politiken.dk/indland/art4852846/M%C3%A6nd-dropper-solcreme-men-undg%C3%A5r-skoldning

www.mx.dk/nyheder/danmark/story/18358441

www.bt.dk/danmark/et-valg-mellem-saed-eller-solcreme
... Se mereSe mindre

At tro eller ikke at tro.

Jeg bruger aldrig solcreme. Fordi jeg er overbevist om at solen giver os liv og ikke død. 
Alting med måde. Ophold dig ikke i solen, når den er stærkest i for lang tid. Små skridt. Så kan du øge din tid i solen.

 

Kommenter på Facebook

I samme periode, som den “farlige” solcreme kom frem, kom det populære solarium frem... 😳 meget pudsigt! Hudkræft inklusiv modermærkekræft er yderst sjældent hos børn, og lur mig om der ikke er flere børn end voksne der bliver smurt ind i solcreme!! Desuden, hudkræft inklusiv modermærkekræft er IKKE hormonelt betinget. Beskyt jer selv og jeres børn. Hudkræft kan være en fredelig kræftform man kan leve med, med modermærkekræft er en modbydelig størrelse der spreder sig...også til hjernen. Peace ✌️

Skræmme kampagner og forældre der bruger faktor 50 hvor der er hormonforstyrrende stoffer i.... Ja alt med måde 😎

Min søn har et stort modermærke og er blevet rådet af læger til at give ham faktor 50 på, hmm.. Mon ikke lægerne ved lidt? 🤔

Man kan også blive brun i skyggen og så tage en T-shirt på når der skal bades meget

Du er heller ikke rødhåret 😄

Det indeholder hormonforstyrrende stoffer

Enig med dig Naeem Healer Sundoo

Louise Christine Plesner Ida Plesner

Jonas Wilhelm Vendike Davis

Pia Sørensen

Helena Leszkowicz Karolina Leszkowicz

+ Vis flere kommentarer

Udgivet: 23/05/18

Helsehuset Namaste

Sundhedsfremmende Meditation og healing i aften kl. 18.30.
Tilmelding nødvendig. lifeisgreat.dk/meditation/
Pris 80 kr.

Hele juni og juli bliver der ingen meditation. Starter igen den første onsdag i august.
... Se mereSe mindre

Sundhedsfremmende Meditation og healing i aften kl. 18.30.
Tilmelding nødvendig. http://lifeisgreat.dk/meditation/ 
Pris 80 kr.

Hele juni og juli bliver der ingen meditation. Starter igen den første onsdag i august.

 

Kommenter på Facebook

Dina Melsted Graham 🙏🙏

Udgivet: 23/05/18

Helsehuset Namaste

Irene. "Jeg har lyst til at danse"

2 års skulder smerter, healet væk.
... Se mereSe mindre

Healing af smertefuld skulder

 

Kommenter på Facebook

Eva Bryld🙏

The Truth About Cancer
It doesn’t matter where you are from, you cannot escape this avalanche… it has ruined the lives of millions but today we can take a stand.

Join the global movement, along with millions of others and watch for free what some are calling the most important documentary on this global issue ➝ bit.ly/2rAQQRE
... Se mereSe mindre

The Truth About Cancer

Udgivet: 13/05/18

Helsehuset Namaste

Mors dag. Mor er den bedste.
I anledning af denne dag udlodder helsehuset Namaste en healing til en mor. For at deltage skal du skrive hvorfor netop din mor skal have en healing. Del gerne. Vinderen får besked i aften.
Namaste
... Se mereSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Begitte Østergaard Nielsens mor har vundet healingen.

Min mor fortjener en healing, fordi hun har så mange smerter i trigeminusnerven 😟 Jeg er overbevist om at din healing vil hjælpe min mor Solvejg Østergaard 💙🙏🏼

Min søde og kærlige mor, Lene Valsø, fortjener en healing. Hun er hjemmegående, og elsker at sove længe, men hun har kørt mig til skole hver morgen (fra 4.klasse til og med 9.kl) pga min kulde/varmenældefeber, hun har opsøgt de diverse behandlere for at hjælpe mig, hun er og har altid været min støtte! Hun har desværre selv problemer med efterfølger af frosne skuldre og et knæ der driller, så ville være skønt med en healing til min skønne mor ❤️🌹

Vores mor skal have healing opholdet da hun er den mest fantastiske mor man kan forestille sig som har gjort alt for os hele livet igennem, hun er desværre gået hen og fået kræft og døjer med det i det daglige så en healing er da det helt oplagte! Lene Hobert

Min mor Birthe fortjener en hjælpende hånd❤️ Min elskede far og selvfølgelig min mors mand gnm 64 år døde for knap 3 uger siden. Sorgen har frygtelig godt fat i min mor og jeg ønsker at hun får lidt håb tilbage🙏🏻❤️

Min mutti Gitte Frølich trænger til healing efter en lang periode med sygdom og dette vil helt sikkert hjælpe hende på rette vej - Naeem er altid god til at hjælpe os på vej i butikken og han er altid klar med gode råd ❤️🙏🏻

Jeg er sikker på at både Daniel og Johannes, ville ønske det var deres Mor ( Karina ) der skulle have en healing 🙏 🍀 Da hun/jeg har fibromyalgi, og ville have godt af det ☀🌸😊

Min mor fik konstateret kræft som resultat af metastase fra sidst hun havde det for år tilbage i brystet og egentlig skulle have været rask igen. Nu er det flere steder i kroppen og lægerne har givet op og siger der ingen chance er for at min mor kan blive rask igen. Måske Namaste hjælpe min mor, eller i såfald bremse kræften lidt. Lene Hobert

Min mor skal have en healing fordi universet byder hende alt det værste og hun går bare igennem det alligevel. Hun er dårlig til at gøre gode ting for sig selv generelt og hun får alt dårligt fra dårlige personer der udnytter og tramper på hendes kærlige hjælpsomme person og hun holder stadig hovedet højt for så møg sej er hun men hun kunne godt trænge til en healing og lige komme rigtigt oven på ♥️ og så er hun bare verdens bedste, sødeste, sejeste og lækreste mor

Min kære mor skal have en healing ovenpå en sej flytning, hvor hun glemmer at sørge godt for sig selv, men gerne sørger for vores velbefindende fordi vihjælper hende. Hun har COL, AMD, og flere andre skavanker, så hun kunne have godt af det.

Min mor har ligget med et brækket ben og hold i hoften i 6 uger snart og hun trænger i den grad til ro og smertelindring🙏🏼🌸 Hun får sin støvle af på mandag, men kan stadig ikke gå på den. Hun er der altid for alle andre og hun fortjener Alt tilbage🌸🌸🌸

Min mor som jeg synes er den bedste i verden, fortjener denne gave❤️ Hun er meget plaget af gigt i knæ og hånd ja og jo nok også mange andre steder desværre. Vi bor i Sønderjylland men tog gerne turen til Lyngby. Jeg har selv prøvet healing hos jer og jeg ved det virker!❤️ Derfor ønsker jeg denne fantastiske behandling til min mor☀️ For mor er den bedste i verden💝🙏🏽

min mor Tina Mortensen skal vinde den her healing så vi kan komme ud og rejse og opleve spændende ting som jeg ved hun ønsker dybt i sin sjæl men er hæmmet af hendes udfordringer :( jeg er sikker på Naeem Healer Sundoo kan hjælpe hende <3 så håber af hele mit hjerte hun vinder !

Min mor Lisa Annie Ditlefsen der altid har været der og prioriteret os 5 børn. Hun er netop flyttet og jeg ville gerne forkæle hende med ny energi og balance det nye sted❤️

Min mor, fordi hendes liv blev ændret drastisk af en stor blodprop i hjernen og nu sidder hun, ved sine fulde fem, halvsidigt lammet på et plejehjem. Hun har ofte smerter og angst.. ❤️

Min dejlige mor har fortjent healing. Hun har gennem sit liv døjet med kraftige rygproblemer, som gør at hun nogle gange ikke kan deltage ligeså vidt som os andre i familien. Ikke nok med at dette vil forbedre hendes ryg, så har hun også brug for at blive forkælet på højeste plan. Hun er den bedste mor ❤️

Jeg håber min mor vinder en healing, Hun har haft konstante smerter grund af gigt i sin ryg og bækken siden hun var ung. Hun stresser rundt for at hjælpe min syge far, sin mor og sine børnebørn. Aldrig tager hun af sig selv. Der er på tiden at hun slapper af og kommer af med lidt af sine smerter. Hun er på besøg hos mig torsdag (17/5) eftermiddag indtil søndag morgen og der vore dejligt hvis hun fik lidt hjælp med smerterne.

Min mor er her desværre ikke mere, hun tabte kampen til kræft. Hvis jeg vinder, vil jeg tage imod healingen selv, for selvom knap 3 år er gået, er min sorg på ingen måde healet efter tabet ❤️😢

Min mor. Fordi en stor hjerneblødning satte en stopper for hendes drømme og livskvalitet. Hun lider nu af stor hukommelsessvigt og en delvis halvsidet lammelse. ❤️ Hun fortjener så meget bedre.

Min mor har arbejdet hårdt hele livet ...hun har ondt i ryggen ...hun tror ikke på mere mellem himmel og jord...så det vil nok tage lidt overvindelse at få hende med hvis vi skulle være så heldig at vinde 🙏🏾💕

Min mor Sonja Reitan Andersen fortjener at vinde efter et strengt år med følger efter blodprop. Kolesterol medicin giver desværre mange muskelsmerter. Håber at verdens bedste mor vinder. 😍

Jeg vil tro og ved, at mine børn. Ville ønsker at det er deres Mor. Mig selv. Som er den heldig🍀 til en healing. Da jeg har cøliaki & Fibromyalgi.

Min mor har brug for en healing da hun har været uheldig det sidste års tid, har været på hospitalet og blevet opereret og derfor har mange smerter i benet. ❤️

Det skal verdens bedste farmor til vores barnebarn Berit Kathrine Meedom fordi hun er så smuk en sjæl og drager så megen omsorg ❤️

Det skal Bente Ingeman Olsen som er en kæmpe omsorgsperson for andre og kæmper med smerter selv 👍

+ Vis flere kommentarer

Udgivet: 12/05/18

Helsehuset Namaste

Meditation på onsdag 18.30 bliver guidet af Phillip Heller.
Phillip har søgt efter meningen med livet og er bevidst om det åndelige, i vores essens som sjæl. bevidsthed og tanker, som skaber.
Kom og vær med til en spændende aften i Helsehuset Namaste.Tilmelding, lifeisgreat.dk
... Se mereSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Glæder mig til i aften hvor aftenens tema er: “få succes i livet”. Vi slutter af med fælles powerhealing. Tilmeld dig her: lifeisgreat.dk/booking/meditations-aften-i-helsehuset/

Udgivet: 07/05/18

Helsehuset Namaste

Meditation og healing på onsdag kl. 18.30.

Følelser sætter sig i kroppen.

Vidste du at kroppen bliver vildt stresset, når man er vred i bare 2 minutter og at det tager kroppen 4 dage at komme af med vreden, med mindre du holder fast på den, fordi du synes at du er berettiget til være vred.

På onsdag kan du få teknikker og healing til at komme af med vreden.
Hvis du har spændte kæber eller trykken i brystkassen eller ondt i lænden har du højst sandsynligt, vrede som har ophobet sig.🙏🙂

Tilmelding: lifeisgreat.dk/meditation/
... Se mereSe mindre

Meditation og healing på onsdag kl. 18.30.

Følelser sætter sig i kroppen.

Vidste du at kroppen bliver vildt stresset, når man er vred i bare 2 minutter og at det tager kroppen 4 dage at komme af med vreden, med mindre du holder fast på den, fordi du synes at du er berettiget til være vred.

På onsdag kan du få teknikker og healing til at komme af med vreden.
Hvis du har spændte kæber eller trykken i brystkassen eller ondt i lænden har du højst sandsynligt, vrede som har ophobet sig.🙏🙂

Tilmelding: http://lifeisgreat.dk/meditation/

 

Kommenter på Facebook

Jeg kan varmt anbefale det!😉

Jan Jørgensen Det er her Jose var og måske det kan hjælpe på din ryg 😉

Michelle Thuren Jensen måske vi skulle prøve det her en dag? (Kan godt være det bliver for presset onsdag?)

Dina Melsted Graham se her 🙏

Birgitte og Erik

Mathilde Høgh ♡

Nis Kornum

Dolores Moral Jimenez

Christina Steiner

+ Vis flere kommentarer

Udgivet: 03/05/18

Helsehuset Namaste

Disse smukke sjæle (Karla og Vibeke) møder du når du besøger helsehuset Namaste. Mere kendt som den åndelige butik, hvor man kan blive helbredt og finde indre ro, i en travl hverdag.
I dag havde vi igen tid til fis og ballade. Kom og besøg os.

Skriv et par ord, hvis du har været her, om hvad du synes om huset.

Namaste
... Se mereSe mindre

Helsehuset Namaste Lyngby Torv 5

 

Kommenter på Facebook

Dejligt sted, man kan finde lige det man mangler af sten, olier, røgelse, musik😃 og der er en indre ro når man kommer ind i butikken. Jeg var inde da jeg skulle have en sted til at hjælpe på eksamens angst, og jeg kom ud med et 10 tal i huen. Så de hjalp meget.

Sælger I lavera og weleda produkter 🙄

Hvad er adressen,I må da have et besøg 👌

I gør det godt, tillykke.

Skønt sted <3 Masser af smil og kompetent og i særklasse god betjening

Har ikke været der men ser rigtig hyggeligt og rart - vi ses

❤️ Hjertevarme 😉

Come on 😂😘

Dejligt sted❤

Jeg er blevet ekspederet af Karla og det var så behagelig en oplevelse så jeg kan kun anbefale at komme forbi 😊

+ Vis flere kommentarer

Udgivet: 02/05/18

Helsehuset Namaste

Annie kom til healing for 6 uger siden med lungecancer (knude på 13 cm) og smerter i ryg. Inden da havde hun modtaget mange kemobehandlinger og stråling. Til sidste scanning inden healing var knuden på 13 cm i højre lunge. Behandlingen på hospitalet stoppede inden Annie kom til healing for over 6 uger siden. Lægerne kunne ikk egøre mere.
Anni fortæller mig i dag efter hendes sidste behandling, at ryggen har det godt og at hun var til scanning forleden dag. Lægerne kunne ikke finde nogen knude. Lægerne sagde at knuden var ikke målbart.
Helsehuset Namaste siger tak til Annie for at dele sin historie med andre og af hjertet, et stort tillykke med helbredelsen.
Lifeisgreat.
Namaste
... Se mereSe mindre

Healing mod lungecancer

 

Kommenter på Facebook

Man kan ikke høre noget - lyden er alt for lav. 😥 Næste gang brug en microfon og tæt på jer! ;)

Måske du skal køre mig der ind med min tinitus Richard Keogh 🙏🙏👌 Er det noget du kan klare Namaste ?? Måske over telefon ??

Helt fantastisk! Flot arbejde Naeem ❤️

Har hun fået kemo ?

Om man kan høre eller ej, så er vejen til hospitalet og alle deres velmenende men ensrettet og dermed farlige folk, den sidste ting du skal vælge....

Healing er noget af det mest fantastiske 🙏❤ dyrene elsker også healing 🐶🐈🐴 hilsen en healer

Det er så fantastisk at se og høre disse mirakler ❤️ Jeg har endnu ikke prøvet en behandling hos jer, men jeg er jævnlig kunne i jeres skønne skønne butik ❤️

Namaste kan virkelig noget med sine hænder og forbindelser.

Marleen Lybæk tænker healing her også vil være godt for dig 😘😘😘❤❤

Fantastisk. Ja der er mere mellem himmel og jord.❤️❤️❤️

Og hun er min moster ❤

Wow hvor vildt ❤️🙏🏼🍀

Fantastisk 💚💛💛❤

Hvor er det fantastisk!

Så fantastisk🙏🌺

🙏🏼 fantastisk ❤️

❤️🌱sådan

Så fantastisk, ❤👍🙏

🙏🏼🙏🏼

👍❤️

🙏

😲😍

❤️😇🙏

💙🙏

🙏❤️

+ Vis flere kommentarer

Se flere nyheder