Mit liv uden sygdom

Et foredrag der kan forandre dit liv

Hvordan er sammenhængen mellem vore tanker og vore sygdomme? Det spørgsmål har interesseret mig indgående i flere år og det er emnet for dette foredrag. Foredraget er rettet til virksomheder, foreninger og grupper af private. Det er et foredrag, der kan forandre dit liv. Jeg er inspireret af den amerikanske cellebiolog Bruce Lipton, der har peget på, hvordan over 95 % af alle sygdommene skyldes stress og påvirkninger fra vores omverden. Samspillet mellem vores krop og vores psyke indebærer, at når vi i vore tanker er optaget af konflikter, fx i ægteskaber eller i familien, har det også betydning for kroppen. Negative og plagsomme tanker kan give stress og gøre os syge. Vi har en stor indflydelse på om vi bliver syge.

 

Bryd boblen af selvretfærdighed

Det er vigtigt, at vi forstår denne sammenhæng, og at vi ikke dyrker negative forestillinger. Mange mennesker bor så at sige i deres egen boble af selvretfærdighed. De dyrker en rollen som offer og har ondt af sig selv. Du skal forstå, at du selv skaber dit liv og dermed også på afgørende vis påvirker de ting, der foregår i din krop.

Mit foredrag er tankevækkende, men ikke kedeligt – tværtimod krydret med humor. Jeg fortæller også om mine healinger. Husk på, du skal ikke være stivnakket hverken på den ene eller anden måde. Du skal være åben. Det er vejen til øget balance og større velbefindende både psykisk og fysisk.

 

Medicinalindustriens jerngreb

Alene i DK dør over 22 mennesker pga. medicinforgiftning og lægesjusk. Medicinindustrien er verdens 2. største industri og har fundet ud af at det er nemt at narre mennesker og gør dem afhængige. Mit budskab er at du ikke skal lægge dit liv i hænderne på læge og stole blindt denne autoritet. Vær kritisk og undersøg hvad lægen udskriver af medicin, så du selv deltager i din helbredelse. Einstein sagde, at tanker er energi. Energi er = Mc2. Hvilkst betyder materie. Dvs at vores tanker har det med materialisere sig i kroppen og i vores energifelt, da nogle tanker skaber følelser. Ex. En person som er bange for hunde, vil som regel blive bidt af en hund, når denne bare gå forbi hunden.

 

Kontakt mig og få tilbud på et foredrag.