Foredrag

Følelser som skaber sygdomme

Stress er mange ting. Bekymringer er stress. At ikke kunne udtrykke sine følelser for sin nærmeste eller folk som kaster giftpile på en, giver også stress. At have et lavt selvværd. Stress over sin økonomi, ægteskabet, konflikter, venskaber, arbejde. At ikke føle sig elsket, accepteret eller værdsat.
Når man bliver bedraget eller oplever utroskab.

Der er mange måder vi kan stresse på. At ikke kunne give slip på fortidens hændelser og skuffelser. Ofte er stress relateret til nogle følelser, som mange ikke er gode til at give udtryk for. Mange mennesker bliver indebrændte og bitre over at de ikke kan udtrykke, hvad andre gør ved en eller manglende succes i livet. Mange af disse følelser som, stress, angst, lavt selvværd, manglende kærlighed, at ikke føle sig forstået, ked-af-det-hed, vrede, sorg,svigt, had, nag etc. Skaber en indre kemisk proces af rastløshed, uro og anspændthed.

Er du glad, så skaber kroppen energi. Er du ked at det, vil kroppen miste energi. Er det ikke følelser som styrer?

Kroppen er skabt til at genskabe sig selv. Denne aften vil du få redskaber og meditative teknikker, som kan helbrede dig og holde dig sund og rask.

Lægevidenskaben har gjort store fremskridt og kan meget godt, men de taler ikke om følelser, det er de ikke gearet til. Der er ikke penge i at tale om følelser!

Ifølge videnskabsmanden, cellebiolog Bruce Lipton, som har skrevet bogen Intelligente celler, påstår at 95 - 98 % af samtlige sygdomme i verden skyldes stress og social arv, da vi kopierer vores forældre, og ofte deres sygdomme. Bruce Lipton har bevist at vores tanker ændrer vores gener.

Dr W Douglas Brodie har i over 28 år arbejdet med flere tusinde kræftpatienter og erkender at følelser har en stor indflydelse på sygdom.

Denne aften vil jeg også heale nogle af deltagerne for smerter og skavanker og demonstrere tankens kraft. Det er der sat en halv time af til. Hvis du kan beskrive din smerte som om der sidder en genstand i kroppen. Kniv, nål, syl, hjelm over hovedet, sten maven etc. Så fjerner jeg det.

Der vil også være en sund guidet chakrameditation på 12 minutter som skaber sundhed i kroppen.

Glæd dig. Se mine anmeldelser på vores Facebook side, Helsehuset Namaste.

Kommende foredrag

[ameliaevents tag='Foredrag']

Hvad du vil opleve

Denne aften vil du få redskaber og meditative teknikker, som kan helbrede dig

Fortæl hvordan du har det!

Efter foredraget vil jeg også demonstrere at fjerne smerter og skavanker.

Se mor - du er blevet healet!

Sygdom er hverken grusomhed eller straf, det er et korrektiv som vores sjæl benytter sig af, for at vise os at vi er på et sidespor.

Hermann Hesse
gandi

Pas på dine tanker, de bliver til dine ord. Pas på dine ord, de bliver til dine handlinger. Pas på dine handlinger, de bliver til dine vaner. Pas på dine vaner, de bliver til din skæbne.

Gandhi

Du er i dag, hvad du tænkte igår,
Du bliver imorgen, hvad du tænker idag.

Buddha