Undgå stress – Undgå sygemeldinger 

En ambitiøs virksomhed passer på sine medarbejdere og investerer i deres trivsel.

Med en effektiv indsats i hverdagen kan man reducere sygefraværet i sin virksomhed. Jeg tilbyder en behandlingsform med dokumenteret virkning, som sætter ind mod stress. Vi skræddersyr behandlingsmodellen til jeres virksomhed og behov.

Ifølge Stressforeningen er 35.000 danskere hver dag sygemeldt på grund af stress, og Arbejdsmiljøinstituttet vurderer, at op imod en fjerdel af alt sygefravær er relateret til stress.

Ofte varer en sygemelding på grund af stress to til fire måneder.

 

Således er det ikke et spørgsmål om der findes stress på en virksomhed, men snarere hvor meget stress, der er.

 

Mange firmaer er har allerede konkluderet, at stressreducerende tiltag er en god investering. Kalkulen er at omkostningen ved at forebygge og afhjælpe stress hos medarbejdere er små i forhold til de konsekvenser, det har ikke at gøre noget.

Over 3000 personer med blandt andet stress, piskesmæld og hjerte-karsygedomme har jeg igennem mine femten år som energihealer behandlet. Healingen har vist opsigtsvækkende resultater.

Flere har med behandlingen fået taget en lurende stress-sygemelding i opløbet, mens andre har fået reduceret antallet sygefraværs dage.

Med den behandlingsform, jeg har skabt og udviklet, kan man afstresse kroppen i løbet af blot 20 minutter. Energihealing skaber balance i krop og sind og styrker immunforsvaret hos den enkelte medarbejder. Langt de fleste vil opleve en ro, mere fokus og øget energi efter endt behandling.

Med en fortid som dansk mester og landsholdsbokser er jeg bevidst om samspillet mellem krop og sind, og kender til vigtigheden af at lytte til og forstå kroppens intelligens. Erfaringer jeg har integreret i min behandlingsform.

I dag driver jeg ’Helsehuset’ i centrum af Lyngby. Et sundhedscenter med helsekostbutik, og behandlings- og meditationslokaler.

Samtidig er jeg foredragsholder og forfatter til bogen ’Et liv uden sygdom’.

 

Skal jeg besøge din virksomhed?

Jeg vil tilbyde jer én dag efter aftale, hvor jeg besøger jeres virksomhed og lader seks medarbejdere gå igennem en energihealing af 20 minutters varighed per styk.

Den første dag er gratis, så du/I kan se hvilken effekt det har på den enkelte medarbejder. Herefter drøfter vi mulighederne for en konkret aftale.

Healing kan hjælpe dig