Healing i Helsehuset

Hvordan virker healing?

Healing er slet ikke så mystisk, som man ofte gør det til i vores videnskabelige verden, hvor vi gerne vil have alting målt og vejet.

Christine kom af med depression gennem 40 år.

Healing er slet ikke så mystisk, som man ofte gør det til i vores videnskabelige verden, hvor vi gerne vil have alting målt og vejet.

NOTE: Lægebesøg må ikke erstattes af healing. Hvis du føler dig syg, vil jeg altid råde dig til at opsøge din læge først.

Definition

Ordet ”healing” er engelsk og betyder “helende” eller at “hele”. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi. Sygdom og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Ved healing forsøger healeren at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance. På den måde mener healere, at kroppens evne til at helbrede sig selv styrkes.

Energi

Vores krop er en fantastisk energicentral, som hele tiden skaber energi eller mister energi. Alt er energi. Når man er glad har man energi og når man ikke er det, mister man energi.

At heale er at genskabe balance i den del af kroppen, som er udsat for en blokering. Blokeringer kommer ofte af, at vi ikke har tillid til os selv og dvæler ind i vores egen verden, hvor vi bekymrer os – og lader os styre – af frygt og angst. Så har man ofte bragt sig i en offerrolle situation. Når man lader sig styre af bekymringer og frygt kommer vi længere og længere væk fra naturen, som vi er en del af. Vores natur er at have tillid til at Universet hjælper og støtter os, når vi har brug for det. Vores natur er at trække vejret helt ned i maven, så kroppens celler får mere ilt/energi.

Videnskabelige artikkel:
Meditation, Prayer and Spiritual Healing: The Evidence

Oplevelse

Selve healingen varer ca. 22 minutter. Efter healingen taler vi sammen igen. Denne gang om din oplevelse og hvad den betyder for dig. Healing er en individuel oplevelse, så der er mange forskellige reaktioner. De fleste oplever en fantastisk følelse af indre ro. Andre ser krystalklare farver og hvidt lys, eller oplever at de svæver. Nogle få oplever også kortvarige smerter. Fælles for alle efter en healing er en behagelig træthed og en positiv følelse. Healingen befrier de fleste,  for negative følelser, blokeringer og efterlader dig med en følelse af ny energi. Utallige føler sig lettere og stressfrie efter en session.

Samarbejde

Healing er et samarbejde mellem healer og klient.

Derfor er det vigtigt,

  • At du har tillid til healeren.
  • At du giver slip på dig selv og føler dig tryg.
  • At du er fuldt ud til stede i nu’et og er opmærksom hvad der sker i din krop.

Du sidder ned med lukkede øjne og har fokus på din vejrtrækning. Ved at fokusere på din vejrtrækning, holder du negative tanker væk. Mens du slapper af og koncentrerer dig om din vejrtrækning, gennemgår jeg dine chakraer (energicentre) og afbalancerer dem.

Sådan healer jeg dig

Vi starter med en samtale, hvor jeg forsøger at afdække, hvad der har udløst din sygdom eller lidelse. Der er en nær sammenhæng mellem krop og sind, forstået på den måde, at fysiske lidelser ofte er udløst af din underbevidsthed.

Ofte stillede spørgsmål

Healing er energiarbejde. Dvs at alt er energi, også menneskekroppen. Tanker og følelser er også energi og kan påvirkes af healeren og Universal energi.

3 – 5 behandlinger skal der til for at skabe det ønskede resultat.

Alvorlige lidelser som bla. kræft , fortsætter vi med til der bliver ved med at komme forbedringer, eller til man ikke mærker forandringer længere.

Absolut. Børn er meget bedre til at modtage healingsenergi end voksne.

Nej. Man kan heale stort set alt, så længe der er en modtager, der tillader healingen at ske.

Nej. Der kan ske det at man efter at have modtaget en healing kan blive træt. Umiddelbart lige efter endt healing, men det aftager i løbet af kort tid, men om aftenen kan mange blive trætte. Nogle oplever en lille forværring af smerter, men dog kun i kort tid.
De fleste mærker forbedringer optil 14 dage og få kan have dage hvor de føler sig uoplagte. Kommer meget an på hvormeget vedkommede har haft af følelsesmæssige blokeringer.

Ja, det kan man godt, men selve oplevelse er indviduel, hos folk som tager medicin som sløver. Ofte mærker man ikke energibølger i kroppen som man gør, når man ikke er på stærk medicin.

Det kan svært at heale folk som både er på stærk antidepressiv og medicin mod angst. De har svært ved at mærke energi når de bliver healet.

Det er vigtigt at du kan give slip på kontrollen og overgiver dig fuldt ud, med fuld tillid til at Kilden vil hjælpe dig. Hvis du ikke tror på noget, bare være åben. Føl dig tryg når du er hos mig.
Du behøver ikke at tro på din healer. Healing har intet med placebo at gøre. Hav tillid til processen. Hav tillid til din fantastiske krop, at den er skabt til at genskabe sig selv. Glæd dig og kom med en positiv forventning.
 
Det er vigtigt at du forstår at healing handler om udrensning af negative, indestængte følelser. Følelser er energi.
Du kan føle dig træt efter en healing, derfor er det bedst at du ikke har de store aftaler efterfølgende, men bare slapper af og lader healingen arbejde. Som kan varer optil 14 dage. Derfor skal du heales igen efter14 dage.
 
De bedste resultater kommer ved 3 -5 healinger.
Du skal acceptere det som sker. Der kan komme en forværring, men kun i kort tid
 
Hvis du fx lider af angst eller smerter kan du måske opleve at det kommer igen, derfor skal du fortælle dig selv at du accepterer det, da det er udrensning. Det forsvinder hurtigere når du accepterer at det er udrensning.
 
Nogle føler sig ved siden af sig selv, andre kan føle sig ked af det uden grund. Det er gammel sorg som er ved at forlade dig.
Andre kan føle sig høje og fuld af energi.
 
Nogle kan opleve at de bliver energiforladte efter en healing, da kroppen arbejder og bruger energien på udrensning. Andre kan opleve lidt svimmelhed eller kvalme. Det er dårlig følelser som er på vej ud.
 
Nogle kan også blive lidt syge. Få kan opleve at havde det dårligt i flere dage. Nogle går meget på wc, andre sover meget lige efter og sover godt.