• Healing i Helsehuset

    Hvordan virker healing?

    Annie kom til healing med lungecancer (knude på 13 cm) og smerter i ryg. Inden da havde hun modtaget mange kemobehandlinger og stråling.

Healing er slet ikke så mystisk, som man ofte gør det til i vores videnskabelige verden, hvor vi gerne vil have alting målt og vejet.

 

Ordet ”healing” er engelsk og betyder “helende” eller at “hele”. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi. Sygdom og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Ved healing søger healeren at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance. På den måde mener healere, at kroppens evne til at helbrede sig selv styrkes.

Vores krop er en fantastisk energicentral, som hele tiden skaber energi eller mister energi. Alt er energi. Når man er glad har man energi og når man ikke er det, mister man energi.

At heale er at genskabe balance i den del af kroppen, som er udsat for en blokering. Blokeringer kommer ofte af, at vi ikke har tillid til os selv og dvæler ind i vores egen verden, hvor vi bekymrer os – og lader os styre – af frygt og angst. Så har man ofte bragt sig i en offerrolle situation. Når man lader sig styre af bekymringer og frygt kommer vi længere og længere væk fra naturen, som vi er en del af. Vores natur er at have tillid til at Universet hjælper og støtter os, når vi har brug for det. Vores natur er at trække vejret helt ned i maven, så kroppens celler får mere ilt/energi.

Videnskabelige artikkel:
Meditation, Prayer and Spiritual Healing: The Evidence

Selve healingen varer ca. 22 minutter. Efter healingen taler vi sammen igen. Denne gang om din oplevelse og hvad den betyder for dig. Healing er en individuel oplevelse, så der er mange forskellige reaktioner. De fleste oplever en fantastisk følelse af indre ro. Andre ser krystalklare farver og hvidt lys, eller oplever at de svæver. Nogle få oplever også kortvarige smerter. Fælles for alle efter en healing er en behagelig træthed og en positiv følelse. Healingen befrier de fleste,  for negative følelser, blokeringer og efterlader dig med en følelse af ny energi. Utallige føler sig lettere og stressfrie efter en session.

Healing er et samarbejde mellem healer og klient.

Derfor er det vigtigt,

  • At du har tillid til healeren.
  • At du giver slip på dig selv og føler dig tryg.
  • At du er fuldt ud til stede i nu’et og er opmærksom hvad der sker i din krop.

Du sidder ned med lukkede øjne og har fokus på din vejrtrækning. Ved at fokusere på din vejrtrækning, holder du negative tanker væk. Mens du slapper af og koncentrerer dig om din vejrtrækning, gennemgår jeg dine chakraer (energicentre) og afbalancerer dem.

Sådan healer jeg dig

happy
Vi starter med en samtale, hvor jeg forsøger at afdække, hvad der har udløst din sygdom eller lidelse. Der er en nær sammenhæng mellem krop og sind, forstået på den måde, at fysiske lidelser ofte er udløst af din underbevidsthed.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad går healing ude på?

Healing er energiarbejde. Dvs at alt er energi, også menneskekroppen. Tanker og følelser er også energi og kan påvirkes af healeren og Universal energi.

Hvor mange gange skal man heales?

De fleste healer jeg mellem 1-3 gange, for at skabe det ønskede resultat.
Alvorlige lidelser som bla. kræft , fortsætter vi med til der bliver ved med at komme forbedringer, eller til man ikke mærker forandringer længere.

Kan man heale børn?

Absolut. Børn er meget bedre til at modtage end de voksne.

Er det nogle bestemte sygdomme man kan heale?

Nej. Man kan heale stort set alt, så længe der er en modtager, der tillader healingen at ske.

Er der bivirkninger ved healing?

Nej. Der kan ske det at man efter at have modtaget en healing kan blive træt. Umiddelbart lige efter endt healing, men det aftager i løbet af kort tid, men om aftenen kan mange blive trætte. Nogle oplever en lille forværring af smerter, men dog kun i kort tid.
De fleste mærker forbedringer optil 14 dage og få kan have dage hvor de føler sig uoplagte. Kommer meget an på hvormeget vedkommede har haft af følelsesmæssige blokeringer.

Kan man heale folk på stærk medicin, som sløver?

Ja, det kan man godt, men selve oplevelse er indviduel, hos folk som tager medicin som sløver. Ofte mærker man ikke energibølger i kroppen som man gør, når man ikke er på stærk medicin.

Bestil en healing

Bestil online eller ring direkte på 24 80 86 38, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille.