Mirakler skabes med

Hjertets & tankens kraft

42 timers personlig undervisning

Kom i mesterlære som healer

 • Jeg har opsat et mesterlære forløb, som består af undervisning hos mig i Helsehuset.
 • Du får 42 timers personlig undervisning om mine erfaringer om følelser som skaber sygdom og alt hvad jeg ved om energi, tanker og følelsers betydning for helbredelse.
 • Forløbet er fordelt på 3 weekender med max. 10 deltagere.
 • Jeg glæder mig til at undervise dig.
 • Kommende Lektioner
  - Ribe Fritidscenter Sportsvej 8, 6760 Ribe

  KALENDER: 2024

  25. maj kl. 10. - 17.00
  26. maj kl. 10.-17.00
  8. juni kl. 10. - 17.00
  9. juni kl. 10.- 17.-00
  22. juni kl. 10. - 17.00
  23. juni kl. 10-17.00

Uddannelsforløb

Mesterlære

 • Velkommen

  Mesterlære hos Naeem er til dig som i forvejen er en behandler og ønsker at lære mere om følelser som skaber sygdom, for at skabe flere flotte resultater.

  Eller til dig som går med en drøm at hjælpe andre til en helbredelse.

 • Bevidsthedsudvikling

  Til mesterlære vil du i løbet af 42 timers undervisning opleve en større bevidsthed og udvikle en bedre intuition, så du kan mærke på dine klienter, hvad årsagen er til deres ubalancer. Ligeledes vil du står stærkere i livet og blive bedre til at mærke/fornemme og få beskeder fra den åndelige verden når du skal træffe vigtige valg i livet. Du vil kunne heale dig selv inden sygdomme udvikler sig i kroppen.

 • Manifestation af dine tanker

  Du vil i løbet af de 42 timers undervisning lære at skabe dig et jernhelbred eller forebygge sygdom. Du vil lære hvor let du kan manifestere ved at visualisere det ønskede resultat. Du vil efter blot 3 weekender heale andre af med smerter og hjælpe dem tilbage til deres naturlige sundhed og balance. Du vil lære at bruge tankens kraft og hjertets energi til heale.

 • At fjerne knuder på krop og bryst

  Du vil til mesterlære lære at hjælpe folk af med knuder, tumorer og svulster. Du vil lære at knuder og andre ubalancer har rødder i uforløste konflikter, ofte med sin egen familie, også dig selv.

 • Sjælens anatomi - chakra systemet.

  Til min uddannelse vil vi gennemgå kroppens  chakra-system, punkt for punkt og lære hvilken forhold og følelser som bliver styret af hver af kroppens chakra, altså energicenter, for at kunne skabe balance i dem.

 • Healing af hovedpine og andre skavanker, på få minutter

  Du vil lære at fjerne almindelig hovedpine og andre skavanker på kort tid, 1 -2 minutter. Du vil lære at håndpålæggelse på 3 minutter kan fjerne smerter, hvis det skal gå hurtigt.

 • Mød din skytsånd

  Til mesterlære vil du lære at skabe kontakt til din klients skytsånd. Kun til dem som tro på en Kilde. Mange mennesker ved ikke at ens intuition, fornemmelser, indskydelser er budskaber fra ens skytsånd/engle, som forsøger at hjælpe os med at leve harmonisk og træffe de bedste valg i livet.

  Du vil lære at skabe skytsåndkontakt til dine klienter for at finde ud hvorfor ubalancen er opstået og hvilke budskaber der er i ubalancen.

 • JEG ER NOK

  Til mesterlære vil du lære at skabe et højt selvværd, som er nødvendig for at skabe gode resultater. Du vil endvidere lære at hvordan du selv hjælper dine klienter til et skabe højt selværd, ved at ændre vores tanker.

 • Healer Eksamen

  Du får et certifikat på at du er uddannet chakrahealer hos Naeem Sundoo. Helsehuset Namaste.

  Du slutter af med at heale 2 forsøgskaniner som har smerter.

  Efter endt Mesterlære kan du efter at have healet en masse mennesker, mellem 50 -100 (forsøgskaniner) få så mange erfaringer at du vil kunne leve af at heale. Du vil blive meget mere selvsikker og stå  stærkere som healer.

Tidligere Elever

Feedback & referencer

Anja Nøddebo_0008 copy

Anja Nøddebo

Kære Naeem,

Tusind tak for nogle lærerige og inspirerende måneder sammen med dig og dine ubeskrivelige evner som healer.
Tak fordi du med din viden, dit hjerte, dit engagement og din fantastiske energi har fået mine øjne op for hvad healing kan. Jeg er så taknemmelig for at have lært så meget af dig, at jeg nu selv kan stå på egne ben og heale lige fra hjertet og skabe resultater, som du får æren af at have hjulpet mig med.
Tak for din venlige og hjælpsomme måde at være på gennem hele mesterlæren.  🙂

De kærligste og varmeste healende kram fra Anja Nøddebo

105740290_10158690059613746_1011846487511759035_o

Maria Merrild

Naeems energi er skøn, positiv og smittende , at være i, som jeg sagde til ham, sidste gang:”Jeg kommer til at savne din skønne positive energi, Naeem
Holdet har været hyggeligt, og et trygt rum at være med, så godt sammensat, når det handler om os selv løbende i healingerne undervejs også.
Naeems healinger og meditationer undervejs, har været intet mindre end fantastiske, og jeg er dybt taknemmelig for, at have modtaget disse.
Tak for det skønne kram og de stærke ord, du personligt gav mig, da vi var færdige. Så hvis du sidder lige nu, og overvejer, om du skal tage dette kursus hos Naeem – så vil jeg helt kort sige:
”Hvis du er til højt tempo i undervisningen, god energi og ønsker at se, hvordan en yderst erfaren og passioneret healer arbejder. Så er Naeem den helt rette for dig”.

Facebook
1621883981_4075535389211994
Lene Ankjær
Anbefaler

I denne weekend fik jeg afsluttet Mesterlærer i Healing hos Naeem Sundoo, et fantastisk kursus med indsigt i chakra, følelser, smerter, traumer, angst, sorg, svigt og en masse positiv energi 🥰 Tak for dig Naeem du er et fantastisk menneske, og glad og god til at fortælle historier fra det virkelige liv. Jeg kan varmt anbefale dette kursus🙏❤️

Facebook
1625334165_4268384456602789
Linda Fønskov Hagmann
Anbefaler

Jeg har været med på Mesterlære kurset hos Naeem. Personligt har mit forløb på kurset været givende på flere planer. Ved at lære nye healingstenikker og stort indsigt i chakraerne videre frem som healer. Da jeg startede på kurset havde jeg hjernerystelse, med konstant hovedpine, svimmelhed og træthed, samt hukommelsesbesvær. Dette er væk nu efter healinger og guidet meditationer fra Naeem. Tak Naeem for at være i din fantastisk energi, din jordnær og humoristisk tilgang til at lære fra dig og formidle dine budskaber. Ikke mindst for deling af dine skønne historier. Jeg er fyldt med høj energi og glæder mig til at arbejde videre med al den nye læring. Jeg kan varmt anbefale Mesterlære kurset🤗

Facebook
1603914396_6414679961882870
Louise Bendt
Anbefaler

Jeg har været i Mesterlærer hos Naeem. Med Naeem kan du være sikker på at blive rummet, og ikke mindst blive smittet med hans gode energi og humør. Jeg kan garantere du går derfra med en høj energi og “hell yes” følelsen. Han er god til at lære det fra sig på en simpel og overskuelig måde. Og den jordnære måde han formår at holde tingene på gør at alle kan være med. Personligt har jeg haft et virkelig dejligt forløb, hvor jeg også selv fik muligheden for at udvikle mig. Jeg har lært en masse teknikker som kommer mig og min familie til gavn. Naeem er en fantastisk formidler og har altid en god historie. Jeg har aldrig fortrudt min uddannelse som mesterlære hos Naeem, den har givet mig meget på alle planer. Hvis du ønsker at rykke dig - på den ene eller anden måde - er jeg sikker på hans uddannelse som mesterlære vil rykke DIG til næste niveau. Jeg kan på alle måder anbefale en uddannelse hos Naeem😊

Til Mesterlære healer deltagerne flere forsøgskaniner

tilmelding - betaling - Adresse

Praktisk info

Tilmelding

Skriv til Naeem for at tilmelde dig næste hold. på:
naeem.sundoo@hotmail.com

Betaling

Pris: 16.900 kr.
Beløbet kan evt. betales i flere rater efter nærmere aftale

Adresse

Firskovvej 6 1.sal
2800 Kgs. Lyngby
Der er kaffe, te og køleskab

Naeem Sundoo<br> Healer & indehaver af Helsehuset Namaste

ØNSKER DU AT HØRE MERE OM UDDANNELSEN?

I mesterlære som healer

Skriv dit navn og email adresse, så skriver jeg til dig
lige så snart jeg har nyt at fortælle om mesterlære i healing

Something went wrong. Please check your entries and try again.