Bogen "Mit Vidensskab" er en hyldest til lyset i os alle og en håndbog i, hvordan kærlighed til os selv, positiv tænkning og kontakt til den åndelige verden er væsentlige ingredienser i opskriften på en sund sjæl i en sund krop.

Skaermbillede-2022-08-07-kl.-06.40.08
saxo

Hanne R

Saxo

Jeg er virkelig glad for denne bog fuld af eksempler på hvordan vi bliver klogere på os selv og livet. Jeg bliver fuld af håb og jeg får gode råd med, når jeg læser Mit videnskab. Derfor giver jeg min varmeste anbefaling og 5 stjerner.

saxo

Claus B

Saxo

Fem stjerner fortjener Naeem Sundoo’s bog. Et fantastisk værktøj til at låse dig selv op, fra et fastkørt negativt livsmønster. Let at læse og forstå. Bogen er simpelthen blevet min bibel.

saxo

Marianne F

Saxo

Fantastisk bog. Kan varmt anbefales. Man får rigtig mange aha oplevelser. Skrevet i små afsnit som giver tid til reflektion og eftertanke. Og effektiv til opslagsbog efterfølgende. Jeg elsker den bog. Tusind tak Naeem

Citater fra bogen

Det forholder sig ofte sådan, at mennesker, der gør sig stor umage for at være gode, er i tvivl om deres eget, egentlige værd, ligesom mennesker, der lægger stor vægt på at være ungdommelige i sind og krop, er skrækslagne for at blive gamle.

Der kan gå nogen tid, inden du lærer at ændre dine tanker til fuldkommenhed,
Men bestræbelsen på at ændre dem er dybt meningsfuld.

Når du gennem længere tid har ladet dig nære af negative forestillinger, forventninger og tanker, er der ikke noget at sige til, at du er blevet nedtrykt.
Du skal bare igen huske på, at ingen er offer for sine følelser, da de som hovedregel retter sig efter éns tanker.

Følelser styrer din sundhed. Tanker skaber følelser. Følelser styrer dit energiniveau. Er du glad og forelsket, skaber kroppen masser af energi. Er du derimod trist og ked af det, mister kroppen energi. Er det ikke følelser som styrer?

Download første kapitel

Falske forestillinger og overbevisninger

Bemærk: Det kræver at du har et PDF program installeret.

fb3

Maybrith D

Facebook

5 store funklende stjerner til Naeem Sundoo og hans nyeste bog " Mit vidensskab". Bogen blev bestilt, leveret og læst i lyntempo. Den er så spændende og medrivende, at jeg bare måtte hurtigt videre, for at lære alle guldkorn, tips og tricks, og helst på en gang. Nu er jeg klar til at starte forfra - et kapitel af gangen, med plads til meget mere læring, refleksion og eftertanke.

fb3

Anastasia L

Facebook

Hvis du ikke allerede har læst bogen, Mit Videnskab , så gør dig selv den tjeneste . Det er en fantastisk bog. Den er så nem at læse og forstå. Naeem giver så meget viden fra sig ,som er virkelig spændende og “lytte til” , og nogle facts der sparker r.. Min varmeste anbefaling ❤️ Kh Anastasia 🙏🏼

Af redaktør og Journalist Lars Olrik

Redaktørens forord

Som ven og soul brother til Naeem gennem 25 år har det mere end en gang slået mig, hvor glad jeg er for at kende et så givende, livsklogt og dygtigt menneske...

Bestil bogen hos
Helsehuset Namaste

Hvis du ikke har hørt fra mig inden 24 timer, så skriv til mig direkte på naeem.sundoo@hotmail.com - da der i sjældne tilfælde kan være problemer på webserveren. Vi tager kun imod kontanter eller mobilpay erhverv 138548
Venlig Hilsen, Naeem Sundoo