Bogen "Mit Vidensskab" er en hyldest til lyset i os alle og en håndbog i, hvordan kærlighed til os selv, positiv tænkning og kontakt til den åndelige verden er væsentlige ingredienser i opskriften på en sund sjæl i en sund krop.

Skaermbillede-2022-08-07-kl.-06.40.08
saxo

Hanne R

Saxo

Jeg er virkelig glad for denne bog fuld af eksempler på hvordan vi bliver klogere på os selv og livet. Jeg bliver fuld af håb og jeg får gode råd med, når jeg læser Mit videnskab. Derfor giver jeg min varmeste anbefaling og 5 stjerner.

saxo

Claus B

Saxo

Fem stjerner fortjener Naeem Sundoo’s bog. Et fantastisk værktøj til at låse dig selv op, fra et fastkørt negativt livsmønster. Let at læse og forstå. Bogen er simpelthen blevet min bibel.

saxo

Marianne F

Saxo

Fantastisk bog. Kan varmt anbefales. Man får rigtig mange aha oplevelser. Skrevet i små afsnit som giver tid til reflektion og eftertanke. Og effektiv til opslagsbog efterfølgende. Jeg elsker den bog. Tusind tak Naeem

saxo

Kathe K

Saxo

“Mit Videnskab” er en bog jeg vil anbefale alle at læse. Den er et super stykke værktøj til hvordan man med små og enkle forandringer i sin hverdag - og især i sin tankegang -, kan løse op der hvor man er kørt lidt fast. Bogen er skrevet i små kapitler, er let læselig, og sagtens kan bruges som et opslagsværk. Naeem har en måde at skrive på, så det kan være svært at lægge bogen fra sig, når man først er igang med at læse.

saxo

Joy B

Saxo

At åbne bogen MIT VIDENSKAB er som at finde en skattekiste fyldt til randen med stof til eftertanke , nyttig viden og brugbare metode , Naeems nærvær mærkes igennem alle kapitler , Styrken og troen skinner klart igennem Man behøver ingen forudgående forudsætning for at kunne læse den og lære at bruge den i eget og i andres liv Jeg kan varmt anbefale bogen som et absolut must have i et hvert nysgerrigt vidende menneskes bogreol.

saxo

Iben M

Saxo

Bogen ‘Mit Videnskab’ er bestemt een af de bedste bøger jeg har læst🙏Den går lige i❤️hjertet, fordi jeg gang på gang bliver ‘set’, anderkendt og ‘mødt’ ikke kun som menneske, men som et HELT menneske med en krop, en psyke et levet liv og en ånd, samtidig🙏 Jeg har opsøgt alternative behandlere de sidste knap 40 år. Men hvor ville jeg ønske at Naeem havde været fremme, dengang, med sin kæmpe vise viden og denne her bog. Bogen kommer nemlig hele vejen omkring et ‘helt’ menneske💚Bogen er let læselig og kommer med masser af eksempler på, at du altid ejer egen handlekraft & at der altid er håb i alle livs situationer🙏🍀💚💜 Jeg kan varmt anbefale bogen og dets metoder😉

saxo

Sarah J

Saxo

Den bedste bog jeg længe har læst. Naeem er ægte, ærlig og interessant i livsanskuelsen. Jeg har tidligere læst Naeems bog om sygdomme og denne bygger endnu videre på at vi selv kan heale os fri for sygdomme og andre traumer. Jeg elsker sproget den er skrevet i letlæseligt. Jeg får inspiration og overgiver mig ugentligt til Lyset i Naeems meditative healing. Tak for bogen og tak for mennesker som dig Naeem.

saxo

Anette S

Saxo

Endelig en bog der er forståelig. Og nede på jorden,så den er nemt at læse. Og med en masse gode øvelser. Her er en mulighed for selvhealing. Naeem er en af de dygtigste healer jeg har mødt. Og han vidre giver alt sin erfaring i denne bog.

saxo

Caroliva D

Saxo

Virkelig god bog med rigtig mange konkrete eksempler på hvordan vores følelser skaber sygdom. Har læst mange andre bøger om samme emne men den her rammer et sted de andre ikke gør da jeg synes den er meget jordnær og relaterbar med Naeems klienter her fra danmark. Den får 5 stjerner og er en bog alle burde eje efter min mening

saxo

Marianne L

Saxo

Mit videnskab. Hvorfor er denne bog så god og inspirerende og ikke til at slippe når du først er begyndt at læse den. Fordi den er skrevet af mand, der har gået hele vejen selv. Naaem er selv en omvandrende reklame for hvad et positivt mindset kan give af sundhed, power, succes og god livs kvalitet. Naaem’s mange årige erfaring fra klient arbejde hvor han har set et mønster i negative følelser skaber sygdom og hvordan en person kan blive rask ved at ændre fra negative til positive tanker og overbevisninger. Mit videnskab er et inspirerende opslagsværk til hvordan vi selv kan heale os selv og skabe et positivt liv.

saxo

Valeria G

Saxo

Jeg har lyttet til bogen og må sige at det virkelig har været svært at slippe den når først man var igang. Bogen er let at forstå og der er gode eksempler som vi alle kan relatere til og bruge i vores liv. Naeem formår virkelig at få ens hjerne på arbejde med at begynde at tænke over ens tanker og at tanker ikke er toldfrie 😉 Jeg anbefaler denne til alle der er nysgerrige på healing og ens mindset. Jeg er nu begyndt selv at lære om chakraerne og bogen har virkelig gjort mig nysgerrig. Tak for at dele din viden og vær så ærlig og ydmyg i bogen.

saxo

John E

Saxo

Virkelig god og interessant bog at blive klog af. John Erik M

saxo

Rose M

Saxo

Det er en fantastisk god bog! Den er meget oplysende og fængslende og Naeem ved hvad han skriver om. Jeg læste bogen på to dage kunne slet ikke slippe den! Det er også en slags opslagsbog hvor man kan finde tips og råd for næsten alle sygdomme. Den er letlæselig og det bedste er at Naeem skriver fra sine egne erfaringer. En af de bedste bøger jeg har læst...!

saxo

Michael S

Saxo

Nu læser jeg Naeems bog for 3.gang og den bliver ved med at kaste viden af sig. Bogen er blevet mit værktøj til et bedre jeg til at finde viden og ro i livet, En bog der kan læses igen og igen . Vil bare sige tak.

saxo

Claus B

Saxo

Fem stjerner fortjener Naeem Sundoo’s bog. Et fantastisk værktøj til at låse dig selv op, fra et fastkørt negativt livsmønster. Let at læse og forstå. Bogen er simpelthen blevet min bibel.

saxo

Tove E

Saxo

Mit Vidensskab er en meget smuk og dyb bog. For det første fortæller den om forfatterens eget liv, som er en smuk rejse. For det andet er den brugbar til os alle, da den gør oprmærksom på, hvordan vi gennem tanker kan begrænse vores liv, og hvordan følelser kan styre vores liv. Vi opfordres i bogen til selv at tage ansvar, og selv skabe vores eget liv, ved at ændre på vores tankemønstre og vore følelsesmæssige mønstre, gennem tilgivelse af os selv og andre. Bogen kan på det varmeste anbefales.

Citater fra bogen

Det forholder sig ofte sådan, at mennesker, der gør sig stor umage for at være gode, er i tvivl om deres eget, egentlige værd, ligesom mennesker, der lægger stor vægt på at være ungdommelige i sind og krop, er skrækslagne for at blive gamle.

Der kan gå nogen tid, inden du lærer at ændre dine tanker til fuldkommenhed,
Men bestræbelsen på at ændre dem er dybt meningsfuld.

Når du gennem længere tid har ladet dig nære af negative forestillinger, forventninger og tanker, er der ikke noget at sige til, at du er blevet nedtrykt.
Du skal bare igen huske på, at ingen er offer for sine følelser, da de som hovedregel retter sig efter éns tanker.

Følelser styrer din sundhed. Tanker skaber følelser. Følelser styrer dit energiniveau. Er du glad og forelsket, skaber kroppen masser af energi. Er du derimod trist og ked af det, mister kroppen energi. Er det ikke følelser som styrer?

Download første kapitel

Falske forestillinger og overbevisninger

Bemærk: Det kræver at du har et PDF program installeret.

fb3

Maybrith D

Facebook

5 store funklende stjerner til Naeem Sundoo og hans nyeste bog " Mit vidensskab". Bogen blev bestilt, leveret og læst i lyntempo. Den er så spændende og medrivende, at jeg bare måtte hurtigt videre, for at lære alle guldkorn, tips og tricks, og helst på en gang. Nu er jeg klar til at starte forfra - et kapitel af gangen, med plads til meget mere læring, refleksion og eftertanke.

fb3

Anastasia L

Facebook

Hvis du ikke allerede har læst bogen, Mit Videnskab , så gør dig selv den tjeneste . Det er en fantastisk bog. Den er så nem at læse og forstå. Naeem giver så meget viden fra sig ,som er virkelig spændende og “lytte til” , og nogle facts der sparker r.. Min varmeste anbefaling ❤️ Kh Anastasia 🙏🏼

Af redaktør og Journalist Lars Olrik

Redaktørens forord

Som ven og soul brother til Naeem gennem 25 år har det mere end en gang slået mig, hvor glad jeg er for at kende et så givende, livsklogt og dygtigt menneske...

Bestil bogen hos
Helsehuset Namaste

Hvis du ikke har hørt fra mig inden 24 timer, så skriv til mig direkte på naeem.sundoo@hotmail.com - da der i sjældne tilfælde kan være problemer på webserveren. Vi tager kun imod kontanter eller mobilpay erhverv 138548
Venlig Hilsen, Naeem Sundoo