Facebook Anmeldelser

  positive review  Jeg var d. 28. november til foredrag med Naeem i Kogehuset i Ribe. Det var et FANTASTISK foredrag med nyttige tips og viden, som var lige til at implementere i hverdagen. Den guidede meditation var virkelig effektiv og den glæder jeg mig MEGET til at bruge i min hverdag <3 At vi ovenikøbet fik beviser for Naeem's mirakler som healer var kronen på værket. Kan på det varmeste anbefale at ta' til hans foredrag <3

  Mariann Humlebaek Avatar Mariann Humlebaek
  4. December 2019

  5 star review  Jeg har hele mit liv været sund, rask og stærk. Jeg blev aldrig syg. De sidste ca 14 mdr. har jeg dog meget uvant døjet med et generelt svagt helbred. Jeg blev pludselig forkølet hele tiden, og var generelt træt. Jeg blev healet hos Naeem sidste uge, og jeg kunne virkelig mærke at der skete noget undervejs. Da jeg kom hjem blev jeg pludselig meget træt. Der gik ca. 2-3 dage, hvor jeg følte mig meget træt og derfor hvilede mig og fik sovet igennem. Da jeg vågnede i lørdags følte jeg mig for første gang fuldstændig frisk og fit for fight - ligesom jeg altid plejede førhen i tiden. Jeg talte så med Naeem i dag, og forklarede min oplevelse. Han fortalte mig at det er meget normalt, at man bliver træt efter en healing, mens kroppen helbreder sig selv. Nu føler jeg mig endelig tilbage til godt helbred igen, og er overbevist om at det vil fortsætte sådan. Tak Naeem! Og til alle der overvejer at prøve healing; gør det! Det er kun dig selv der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

  Marcus Daverne Avatar Marcus Daverne
  13. March 2017

  positive review  Jeg var igår aftes til foredrag om følelser som skaber sygdom, og det var rigtigt spændende.. bedre end forventet. Der var en god energi i lokalet. Naeem lavede en healende meditation med os, og der mærkede jeg en voldsom rumlen i mine tarme, og de begyndte at larme. ( jeg har problemer med mine tarme ). Min krop begyndte at summe på en behagelig måde, hænderne summede og brændte og det prikkede i fødderne. Jeg så et hvidt lys, og følte en dejlig varme i kroppen. Jeg følte mig dejligt lettet bagefter. I nat har jeg sovet igennem.. jeg plejer ellers lige at skulle ud at tisse en gang i løbet af natten.. og jeg plejer også at vågne af mig selv ved 6 tiden, for at skulle tage min astmaspray. Men... jeg vågnede ved 7 tiden, af en mandestemme der sagde mit navn.( jeg har ingen mand ). Så jeg var helt rundt på gulvet.. 🙃 Tænker det var en vækning fra den åndelige verden 🥰😇 Tak for en god aften Naeem 🙏

  Linda Strauss Avatar Linda Strauss
  24. May 2019

  positive review  Var onsdag aften til foredrag i Kogehuset i Ribe med Naeem. Fantastisk aften. Naeem deler med hjertet ud af fortællinger om sit liv helt uden filter. Kom med gode råd til hvordan vi selv kan ændre vores liv. Fortalte fantastiske ting fra hans healerverden. Fælles meditation, stærk oplevelse. Mange fik healing af ham, stærke følelser og øjenåbner for mange. Tak for dig, Naeem, du er et fantastisk menneske.

  Connie Toft Lund Avatar Connie Toft Lund
  20. September 2019

  5 star review  Tillykke med den flotte biks, du fortjener det sku champ. 🙂

  Dan Mathiesen Avatar Dan Mathiesen
  12. September 2013

  5 star review  Jeg var inde hos Naeem og få en healing af min lugtesans i sidste uge. På grund af polypper har den været væk i ca 3 år. Udover at blive beriget med en fantastisk spirituel oplevelse, er min lugtesans nu begyndt at røre på sig igen. Jeg kan dufte kaffen når den bliver brygget, cigaretrøgen når folk ryger og skyllemidlet i vasketøjet. Det er fantastisk. Jeg vil så meget anbefale Helsehuset til alle der ønsker en forandring i deres liv og helbred.

  Line Rosenberg Schmidt Avatar Line Rosenberg Schmidt
  28. October 2015

  positive review  Jeg var igår d. 19.06.19 til foredrag om følelser som skaber sygdomme. Det var er rigtig spændende og lærerigt foredrag. Jeg har helt klart taget det til mig. Har selv en masse skavanker, som depression og angst, og smerter i kroppen. Tror selv på at vores tanker kan hjælpe os selv, med øvelse og få styr på de følelser.

  Nadia Kjær Jensen Avatar Nadia Kjær Jensen
  20. June 2019

  5 star review  Jeg har længe ledt efter en helse / sten butik, med en god energi og herlig service - og det skal jeg da lige love for at jeg har fundet her! Energierne i butikken og fra de ansatte er helt fantastisk. � helt sikkert et besøg værd og svært at rive sig løs igen! � en helt igennem herlig oplevelse - massere af kærlighed i jeres retning.

  Michella Melsted Graham Avatar Michella Melsted Graham
  14. April 2018

  5 star review  Kære Beboere her på Jorden der bor i Danmark. Jeg er lige blevet fjernhealet af Neem; fordi jeg bor altså i Bramming.. Jeg fik diagnostigseret terminal emfysem i går hos min læge. Men efter denne fantastiske oplevelse/healing kan jeg både udvide mine lunger og trække vejret dybt derned i bunden. Jeg overgav mig totalt og åbnede op i taknemmelighed og der gav jeg slip på gammelt nag og surbitterhed over at være så syg. Jeg har erkendt at jeg skal leve med mit inderste heg INDEN i mig.

  Iben Maria Larsen Avatar Iben Maria Larsen
  29. June 2016

Tusinde tak for alle tilbagemeldinger.
Jeres gode energi er med til hjælpe andre!

Naeem Sundoo<br> Healer & indehaver af Helsehuset Namaste

Naeem Sundoo