EINSTEIN SKREV EN FORMEL

E = MC2Alt er energi og energi påvirker energi. Einstein skrev en formel, som hedder Mc2. Hvilket betyder at tanker er energi og har det med at materialisere sig, i vores krop eller som noget vi tiltrækker i livet, som begivenheder/oplevelser eller mennesker.

 

F.eks er man bange for hunde og går forbi en hund vil den som regel bide eller knurre efter dig. Er man bange for heste og stiller sig ved siden af den vil den blive nervøs og begynde at sparke og stejle.

Healing kan hjælpe dig tilbage til din naturlige balance.

 

Kroppen har 7 hovedchakraer

De 7 chakraer

De 7 chakraer

Kroppen har 7 hovedchakraer, som styrer alle de forhold vi har i og til livet. Disse chakraer komme i ubalance når vi bla. er kede af det eller vrede og hadefulde i en længere periode. Følelserne styrer disse chakraer, som er vores energicentre.

Spænding i bevidstheden omkring specifikke dele af dit liv, skaber spænding i de forskellige energicentre, kropsdele eller funktioner. Spænding skaber stress og stress skaber symptomer

En healer genskaber balance i disse chakraer ved at overføre universal-energi via sine hænder, som langt de fleste mennesker kan mærke som energibølger i kroppen.